Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestliže Daniel Čapek schvaluje vyhrožování Izraeli, židovskému státu, když předtím miliony Židů zavraždili nacisté, nemůže být slušný člověk.

0 0
možnosti

sbírka nepřesností až lží, kupříkladu američané své rakety Jupiter z Turecka stáhli, vy tvrdíte že ne

za další stavět někde na východě Evropy obranný systém proti ruským raketám je nesmysl, jejich reakční doba by nestačila na odražení útoku, takže tady Rusko mlží a ústy svých generálů přímo lže

prostě naskočil jste na propagandu a poněkud staré informace

2 0
možnosti
Foto

Obecně deštník (klasický nebo skládací) nás chrání před deštěm, nikoliv PROTI dešti.

Protiraketový deštník nás tudíž chrání ne PROTI Rusku, ale PŘED Ruskem, nebo PŘED jiným agresorem. Jenže tuto drobnou jazykovou jemnost autor nevnímá.

Když bude pršet a roztáhnu deštník, blížím tím sv. Petrovi?:

2 1
možnosti

Kdože to s Ribbentropem podepsal pakt o rozdělení Polska? Že by to byl Molotov ze Sovětského svazu?

Kde teď otevřeně probíhají neonacistické demonstrace, proti kterým nikdo nezasahuje? Že by to byl Petrohrad a další ruská města?

Že ve válce zahynuly miliony ruských vojáků a jen několik set tisíc amerických - sovětská taktika "nas mnogo", posílání nevycvičených kluků s omezeným množstvím munice na frontu, zastaralá technika atp. na tom vážně nemají podíl? Nebo za to, že Stalin nechal ve 30. letech vyvraždit vedení armády, takže za války veleli nezkušení a pitomci? Za to také mohou USA?

8 2
možnosti

J81a45r45a 38R29a82n10k

22. 4. 2015 3:33

A proti komu jinak? Nikdo jiny byvale satelity SSSR nerobtezuje.....

5 1
možnosti

DESTNIK JE DESTNIK A NEJDE S NIM STRILET. takze proc ty vase obavy? Pokud budou mit staty NATO ochranu, tak proc ve jmenu Putina se certite? Vy si date na dvere fortelni zamek, a vasi sousede se budou certit? To by znamenalo jen jedine - jsou to lotri kteri vas chteji okrast nebo zamordovat.

tak si dejte pohov

7 2
možnosti

Proč proboha opakujete tu studenoválečnickou propagandu Sovětského svazu? "Mírové" totalitní impérium vždy jenom "chránilo", USA vždy jenom "provokovaly". Ta okupace Krymu a vyhrožování kdekomu není provokace USA, je to jenom ruská agresivita. To prostě neokecáte.

9 2
možnosti

Jo, a občanská válka na Donbasu začala až poté, co Rusko zasáhlo. Do té doby se žádný "masakr" nekonal. Pokud se domníváte, že ano, jistě doložíte, co přesně se stalo ruské menšině v Mariupolu či Slavjansku, které na ruských okupantech dobyla ukrajinská armáda zpět.

7 2
možnosti

P55a74v80e82l 48K74r81á90l

21. 4. 2015 23:14

NATO staví protiraketový deštník,zatímco Rusko staví nové a nové jaderné rakety,a jistý pan Rogozin(člen Ruské státní Dumy)už jimi vyhrožuje Evropě.Co mi tady nesedí?Autor a jeho článek?

7 2
možnosti

Pane, uvažujte bez emocí.

Americká armáda pošle z USA do 10.000km vzdáleného Černého moře svou fregatu a je to v pořádku.

Na druhé straně Černého moře cvičí na svém území Ruská armáda a je to podle USA projev agrese.

Umíte si představit, kdyby Ruská fregata kotvila v Karibiku?

PS. nevěřte něčemu jako protiraketový deštník, to je blábol. Ten dešník byl už dávno odpískaný. V praxi měl fungovat tak, že když Rus vystřelí deset ICBM, tak "deštník" je zachytí a vyšle proti nim "stovky" protiraket které je zachytí. A slyšel jste, že by se teď někde instalovaly v Evropě rakety? Nedošlo ani na ty radary (viz Brdy). 

Další věc je účinnost tohoto systému, je to mýtus..

3 7
možnosti

No tak ten plán (z 80. let) na úžasný protiraketový deštník instalováný v Evropě, napadl Američany proto, že logicky předpokládali, že ruské rakety letí po balistické dráze letu a nejlépe "sestřelitelné" jsou po startu, kdy jsou ještě pomalé a jsou nízko. V 2.fázi letu když jsou vysoko a ve 3.fázi kdy padají je obtížná jen pouhá detekce, natož sestřel.

Problém je v tom, že samotní Američané od tohoto deštníku ustoupili, protože rusové za tu dobu jsou někde jinde. Ruské současné rakety nejen že hrají jinou ligu, ono Rusové hrají jiný sport. Americký deštník PAC ve verzi 3 na ruské Iskandery ve verzi M s doletem 600km nemá. Obecně NATO nemá čím Iskandery sundat, to je hořký fakt. 

V ICBM je díra ještě větší, poslední americký Minuteman by v ruské armádě byl použitelný leda tak do muzea. Ruské Topoly jsou někde jinde. To ale není na reakci do článku, to je na samostatný článek.

1 0
možnosti

Máte pravdu, "není možné přehlížet tuto nacistickou hněď se rozrůstat".

V Moskvě museli rozehnat průvody nácků oslavující Hitlerovi narozeniny.

Nebo sraz evropských neonacistů v Petrohradu ..! ..kde se ..tančilo na hrobech obětí nacismu ..

Mluvčí Kremlu dnes odmítl akci v rodném městě prezidenta Vladimira Putina komentovat ...

Účastníky fóra v jednom z luxusních hotelů chránila před demonstranty ruská policie, která několik aktivistů zatkla. Jedním z organizátorů byla strana Vlast (Rodina), která bývala označována jako"Putinova politická policie" a jejíž někdejší šéf Dmitrij Rogozin má jako místopředseda ruské vládyna starosti mimo jiné kosmický program či zbrojení.

Jak je podle Amnesty International známo, nejvíc neonacistů je v Rusku

http://www.armadninoviny.cz/rusky-pravoslavny-extremismus-a-neonacismus.html?stranka=2

10 2
možnosti

No tak amnesty international je skupinka huličů trávy která píše podle toho jak chodí dolary. Těm věří jen uplný pitomec.

Nejvíce k popukání byla jejich zpráva z března, že prý v ČR jsou utlačováni Romové.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS