Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za článek, karma R^

1 0
možnosti

...... mňo, čechrali si tam peří vobě strany ale Voloďa byl pevnější v kramflekách,- navrhuje reálný postup jak z teho hnoje v Sýrii vycouvat a region (zdánlivě?) zklidnit. Barákovi vomlátil vo palicu vývoz demokracie aj ke "křovákům" a bylo po ftákách. V tomto směru je bezesporu akčnější a odhodlanější,- už jenom v tom jak si vomotal Saudy, Irák, Irán, Izrael aj Sýrii.R^

3 0
možnosti
Foto

Až tak neomotal. To je poněkud vyšší hra a vyšší ,,level". Je třeba vzít v úvahu VŠECHNY souvislosti;-) Např. i jednání prezidentů USA a ČÍny, odvolání sankcí vůči Íránu, atd.,atd. V Syrii holt ,,nevyšlo" arabské jaro:-/ Ale komu, že. Ostatní, kteří jej ,,prodělali jsou jistě také ,,jen" náhodou členy OPEC. Kdo postřehl, že jedna klíčová fa v oblasti byznysu s ropou se stáhla z Aljašky?Jak to dopadá z těžbou z břidlic. Koho postihuje cennová válka o ropu?Jak RF, tak i USA!A to velmi!!Vše souvisí. Ve všem!!

1 0
možnosti

Pěkně jste ta slova ohnul podle svých potřeb.;-D Psát si samozřejmě můžete cokoliv, ale normálně vnímajícímu člověku jste za blbce, protože v těch projevech bylo vážně úplně něco jiného... ;-)

0 3
možnosti
Foto

Kdo si skutečně vyslechl tyto proslovy a nenechal si opět vymýt mozek našimi ,,nezávislými medii" a ,,nezávislými" komentátory a politology, měl  by být schopen si udělat obrázek o realitě. I když pro leckoho je to asi příliš moc na bednu. Důležité ovšem bude, a to zásadně, na čem se velmoce opravdu dohodnou, nikoli toliko proslovy. A to je základ. Pak už ,,zbývá" zas, jak jen to ,,vysvětlit lidu";-D

5 0
možnosti

R^Dík za přehledný souhrn....

7 1
možnosti

J37a18r39a 80R90a49n86k

29. 9. 2015 17:56

https://www.youtube.com/watch?v=q13yzl6k6w0

Tady mate Putinuv "speech" - zni trochu jinak;-)

0 3
možnosti

Neboli jako obvykle ruské lži, přednášené prvním ruským lhářem...:-)

5 13
možnosti

No hezký názor, jen to vypadá dle reakce médií, že ty si myslí něco jiného. Putin to se svým projevem vyhrál. To se vám bude špatně spát.

5 1
možnosti

Svět se prostě nějak přepóloval.

10 0
možnosti

No myslím si, že není co řešit, kdo je ta Reaganova "Říše zla". Putin se mýlí pouze v OSN. Tato pseudoorganizaci je kromě mnohých nešvarů, jako totální rozpočtová nekázeň a mnohých věcech katastrofální a neodborný přístup k řešení problému, řídí jako svoji loutku USA ;-)

0 2
možnosti
Foto

Když on se Putin nemýlí... takže to vše má svůj smysl... jen je o pár tahů napřed... :-)

9 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS