Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stejně je zajímavé, jak se od národního obrození u nás zakořenilo tohle naivní rusofilství a slavjanofilství.

2 0
možnosti
Foto

Můžete dát zdroj na svá tvrzení? ;-)

Já jen, že se tu za to bdělými adminy mažou články a znemožňuje se tu mnohým publikovat ....

Já si dva zdroje našel - jeden na serveru prvopodstata.com a druhý na svetkolemnas.info. Vysloveně důvěryhodné servery plné proruské propagandy (nejméně jeden z nich je snad dokonce přímo řízen ruskou tajnou službou). Zaujala mě tam hlavně ta rezoluce 37/8 (žádná taková totiž neexistuje, než opíšete nějaký propagandistický nesmysl, tak si ověřte laskavě fakta). Tím se tak trochu obracím i na adminy v jejich neutuchající bdělosti nad čistotou blogů.;-D

1 0
možnosti
Foto

A abychom to dovyvážili, máte tam něco podobného, jako obsazení Československa spojeneckými vojsky v r. 68, která tu pak pobyla něco přes dvacet let? Abych to upřesnil, jak vojska USA či GB obsadila nějakou zemi a pobyla tam tak dlouho?

A ještě Vám tam chybí počet amerických základen všude po světě, zejména v USA!

Pane, těžko najedete nějaký stát, který by nikdy neporušil mezinárodní právo.

5 1
možnosti

Ten seznam je hodně zkrácený, nicméně ani tak se to asi líbit nebude...

3 0
možnosti

..... jak prosté,- a tohle přesně je ta opakovaně vzpomínaná "vyváženost" informací, kterou nejsou absolventi žurnalistických fakult pochopit (tak nejenom voni, žejo),- neočekávám objektivitu, však "vyváženost" snad tolik nebolí, nebo jóóó ?! R^

4 0
možnosti

Kdyz uz, tak ne vyvazenost, ale objektivita. Vyvazenost ma byt ve verejnopravnim mediu a tyka se spise vnitrni politiky.

A maji snad novinari v clanku o zelenych muzicich na dovolene na Ukrajine psat v poslednim odstavci neco ve smyslu: a USA/NATO operuje nyni v techto zemich...... ????

1 1
možnosti

To si skutecne myslite, ze Krymsky parlament mel pravo vyhlasit zakon, ktery byl v rozporu s ukrajinskou Ustavou a ze muze byt za pravoplatne uznano referendum na okupovanem uzemi? Pritomnost ruskych vojsk ostatne Putin sam priznal a ucastnikum predal vyznamenani.Rv

8 3
možnosti

Když přijmu Vaší logiku, tak převrat na UA byl dle jejich ústavy taky nelegální.

5 1
možnosti

To říkali na rádiu Jerevan nebo v Ruské televizi?

5 2
možnosti
Foto

RvRvTřeba Grenada. Velmi zkráceně. Na Grenadě se zmocnil převratem vlády pro komunistický režim a zahájil v zemi teror . Organizace východokaribských států (OECS) požádala USA o pomoc a ty souhlasily, neboť v Grenadě uvízlo 800 amerických občanů a občanů dalších zemí. Po odstranění komunistického režimu se z USA z Grenady stahlo.

11 5
možnosti

To je váš pohled, ale ani v USA s tím spousta lidí nesouhlasila. Hodně jste to dění zkrátil, aby to vyznělo jednoznačně. Kdo chce, najde si více informací.

2 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1930x
Považuji se za slušného člověka...

PS: na diskuze k článkům, nejen mým, se přihlašují zejména neslušní a hloupí lidé, kteří umí jen nadávat a urážet. Tedy doufám, že tito zůstanou zdrženlivý a diskutovat budou jen ti co vyjádří svůj slušný názor!

Seznam rubrik